16 Şubat 2013 Cumartesi
ISPANAKLI-SUCUKLU SAC BÖREĞİ
MALZEMELER:
HAMURU İÇİN;
.6-7 BARDAK UN
.2 KAŞIK TUZ
.SU
İÇ HARCI İÇİN;
.1 KG ISPANAK
.2 SOĞAN
.SUCUK(İSTEĞE BAĞLI AMA ÇOK FARKLI OLUYOR TADI)
.2 YUMURTA
.SIVIYAĞ
.1 KAŞIK BİBER SALÇASI
.PULBİBER
.UN,TUZ VE SU KARIŞTIRILIP HAMUR YAPILIR.
.ISPANAK DOĞRANIR.
.TAVAYA SIVIYAĞ ALINIR. YEMEKLİK DOĞRANAN SOĞANLAR KONULUR
.ÜZERİNE SALÇA,BAHARATLAR, SUCUK EKLENİR.YUMURTA KIRILIR.
.PİŞEN SOS ISPANAKLARIN ÜZERİNE DÖKÜLÜR.
.AÇILAN HAMURLARIN İÇİNE ISPANAK KONULARAK YARIM AY ŞEKLİ VERİLİR.
.SACDA PİŞİNCE ÇOK GÜZEL OLUYOR AMA TAVADA PİŞİRDİM.
AFİYET OLSUN...
.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder