YAZIN TAZE FASULYEYİ YEMEĞİNİ ÇOK SEVERİM. YOĞURTLAMASI DA BİR O KADAR KOLAY VE GÜZEL OLUYOR. DENEMELİSİNİZ BENCE...
.YARIM KG TAZE FASULYE
.YOĞURT
.1 SARIMSAK
.1 KAŞIK ZEYTİN YAĞI
.İSTERSENİZ ÜZERİ İÇİN 1 KAŞIK TEREYAĞ VE NANE
YAPILIŞI;
.FASULYELERİ TEMİZLEYİP İSTEDİĞİNİZ BÜYÜKLÜKTE KESİN.
.TENCEREYE KOYUN ÜZERİNE TUZ, YAĞ VE 1 BARDAK SICAK SU EKLEYİP HAŞLAYIN.
.HAŞLANAN FASULYELERİ SÜZÜP SARIMSAKLI YOĞURDU ÜZERİNE DÖKÜN.
.ÜSTÜNE TEREYAĞ VE NANE ERİTİP DÖKEBİLİRSİNİZ.
AFİYET OLSUN...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder