|
YEMEK BİTTİKTEN SONRA GÜVECE EKMEK BATIRDIĞIMIZ BİR YEMEK:)) ÇOK ZEVK ALARAK YAPACAKSINIZ SİZDE. BALIK SOFRALARIM DA VARDIR GENELLİKLE. ASLINDA HER ŞEY İLE ÇOK İYİ GİDİYOR. ÖZELLİKLE GÜVEÇTE DAHA BİR LEZZETLİ FAKAT GÜVECİNİZ YOKSA HERHANGİ BİR FIRIN KABINDA DA YAPILABİLİR.
GAYET BASİT BİR MEZE. MANTARLARI DOĞRAYIN KOYUN GÜVECE. FIRINA YERLEŞTİRİN. SUYUNU SALACAKTIR ZATEN MANTAR. SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİRİN.
SUYUNU ÇEKİNCE 1 KAŞIK TEREYAĞ KOYUN ÜZERİNE BİRAZDA TUZ ATIN KARIŞTIRIN.3-4 DK DA ÖYLE PİŞSİN. DAHA SONRA 100 GRAM KADAR KAŞARI RENDELEYİP FIRINDAN ÇIKARIP ÜSTÜNE YAYIN. FIRINI KAPATIP İÇİNDE BEKLETİN.
BEN KAŞARIN ÇOK KURUMUŞ HALİNİ SEVMEDİĞİM İÇİN FIRINI KAPATIP ÖYLE KOYUYORUM. AMA KURUSUN İSTERSENİZ FIRIN AÇIKKEN 1-2 DAKİKA DAHA PİŞİREBİLİRSİNİZ.
AFİYET OLSUN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder