RSS

Pages

23 Şubat 2013 Cumartesi

BAYAT EKMEK DEĞERLENDİRMECE

Göklerin ve yerin yaratılışında, gece ile gündüzün birbiri ardınca gelip gidişinde selim akıl sahipleri için gerçekten açık, ibretli deliller vardır. 3/190
 
 
 
DOMATESLİ VE SARIMSAKLI EKMEKLER
 




  BAYAT EKMEKLERİ DOLABA KOYUYORUM. HAFTA SONLARI KAHVALTIDA PEYNİR, DOMATES, SARIMSAK, YUMURTA EVDE NE VARSA ÜZERİNE SÜRÜP FIRINDA 5 DK BEKLETİNCE ÇITIR ÇITIR OLUYOR. 

SARIMSAKLI EKMEK İÇİN;
.4-5 DİLİM BAYAT EKMEK
.4-5 SARIMSAK
.4-5 KAŞIK ZEYTİNYAĞI
.ÜZERİ İÇİN KEKİK

.SARIMSAKLARI EZİP ZEYTİNYAĞ İLE KARIŞTIRIN.EKMEKLERİN ÜZERİNE SÜRÜN.
.ÜZERİNE KEKİK SERPİP FIRINDA HAFİF KIZARANA KADAR PİŞİRİN.AYNI ŞEKİLDE DOMATESLİ VEYA PEYNİRLİ DE YAPABİLİRSİNİZ.
AFİYET OLSUN...
.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

en çok benim işime yarayan bişi sanırım

Unknown dedi ki...

çok ta lezzetli oluyor sıcak sıcak bazen bilerek atıyorum ekmeği dolaba bunlardan yapmak için:))

Blog Listem

TAKİP ETTİKLERİM