20 Mart 2013 Çarşamba
MİNİK PASTACIKLAR
KEKİ İÇİN;
.3 YUMURTA
.1 SU BARDAĞI ŞEKER
.YARIM SU BARDAĞI SIVI YAĞ
.YARIM SU BARDAĞI SÜT
.1 PAKET KABARTMA TOZU
.1 PAKET VANİLYA
.ALDIĞI KADAR UN.
.YARIM SU BARDAĞI FINDIK(İSTEĞE BAĞLI)
ÇİKOLATALI SOS İÇİN;
.3 SU BARDAĞI SÜT
.2 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
.YARIM SU BARDAĞI ŞEKER
ÜZERİ İÇİN HİNDİSTAN CEVİZİ
YAPILIŞI;
.3 YUMURTA VE ŞEKER BİR KABA ALIN. KÖPÜRENE KADAR ÇIRPIN.
.DİĞER MALZEMELERİ ÜZERİNE EKLEYİN. KARIŞTIRIN.
.DİKDÖRTGEN BORCAMA DÖKTÜM BEN. DİKDÖRTGEN BİR KAPTA 180 DERECELİK FIRINDA PİŞİRİN.
.SOS İÇİN BÜTÜN MALZEMELER TENCEREYE ALINIR VE KAYNAYANA KADAR PİŞİRİLİR.
.PİŞEN KEK MİNİK KARELER HALİNDE KESİLİR.
.ÖNCE ÇİKOLOTA SOSA SONRA HİNDİSTAN CEVİZİNE BATIRIN.
AFİYET OLSUN...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder