RSS

Pages

14 Mayıs 2013 Salı

FASULYE YOĞURTLAMASI

  YAZIN TAZE FASULYEYİ YEMEĞİNİ ÇOK SEVERİM. YOĞURTLAMASI DA BİR O KADAR KOLAY VE GÜZEL OLUYOR. DENEMELİSİNİZ BENCE...

.YARIM KG TAZE FASULYE
.YOĞURT
.1 SARIMSAK
.1 KAŞIK ZEYTİN YAĞI
.İSTERSENİZ ÜZERİ İÇİN 1 KAŞIK TEREYAĞ VE NANE

YAPILIŞI;
.FASULYELERİ TEMİZLEYİP İSTEDİĞİNİZ BÜYÜKLÜKTE KESİN.
.TENCEREYE KOYUN ÜZERİNE TUZ, YAĞ VE 1 BARDAK SICAK SU EKLEYİP HAŞLAYIN.
.HAŞLANAN FASULYELERİ SÜZÜP SARIMSAKLI YOĞURDU ÜZERİNE DÖKÜN.
.ÜSTÜNE TEREYAĞ VE NANE ERİTİP DÖKEBİLİRSİNİZ.

AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Blog Listem

TAKİP ETTİKLERİM